Зачем использовать профессиональные чистящие средства, а не обычные?
Профессиональные моющие средства

Зачем использовать профессиональные чистящие средства, а не обычные?

Размер перчаток для мужчин и для женщин имеет большое значение, особенно если это перчатки для уборки, резиновые или медицинские перчатки.

produse curatare profesionale

De ce ar trebui să optați pentru produsele de curățare profesionale?

Deoarece produsele de curățare chimică profesională sunt utilizate, de regulă, acolo unde există poluare mare și cerințe speciale pentru curățenie, de exemplu birouri, magazine, spitale și alte zone de acest gen.

Clasificarea detergenților

Toate produsele chimice de uz casnic în funcție de compoziția lor chimică sunt împărțite în substanțe neutre: acizi și alcalini. Dacă suprafața nu este foarte murdară cu grăsime, este mai bine să utilizați agenții neutri. Nu sunt atât de dăunători pentru piele și sunt complet siguri pentru ca suprafața să fie bine curățată.

Dacă însă suprafața este grasă sau arsă, atunci alegeți mai bine agenții alcalini adecvați. Produsele care au acizi în compoziția lor, vor ajuta la îndepărtarea ruginei, depunerilor minerale, cum ar fi, pietrele urinare din baie, sau microbii de pe scări sau podele.

Țineți minte, produsele care conțin acizi sau alcaline sunt foarte agresivi și trebuie să folosiți mănuși de cauciuc când lucrați cu ele.

produse curatare profesionale

Specializarea detergenților profesionali

Conținutul specific al detergenților profesionali permite în prezent utilizarea fără restricții a acestora pe domeniile de destinație pentru care au fost concepuți, cu rezultate excepționale.

Între categoriile de detergenți profesionali se găsesc:

produse curatare profesionale

Avantajele produselor profesionale de curățare

Cel mai important avantaj este reducerea semnificativă a timpului de curățare. In același timp veți observa și o economie din punct de vedere financiar, deoarece produsele profesionale sunt foarte concentrate și soluția de lucru se dilueaza cu apă. În plus, nu numai că îndepărtează murdăria, dar și păstrează aspectul original al suprafeței curațite, ca in exemplul pardoselilor, mobilierului, covoarelor, etc.

Compania "Akson" vă oferă o gamă foarte largă de produse profesionale - iar specialiștii noștri pot veni la dvs. pentru a vă face o prezentare mai detaliată, sau puteți să vizitați showroom-ul nostru pentru a face cunoștință cu producătorii care îi reprezentăm.

Rețineți, datorită utilizării detergenților profesionali, puteți economisi până la 40% din banii dvs. și obține cele mai bune rezultate la curățarea spațiilor.