Prev Next
Popular

Hârtie igienică FOCUS Xl 250 m

75 Lei

Detalii produs.

Focus XL aduce pe piață un standard superior în materie de igienă și confort. Această hârtie igienică se evidențiază prin puterea sa și eficiența remarcabilă, transformând fiecare experiență de utilizare într-una plăcută și fără griji.

Caracteristicile cheie ale Hârtiei Igienice FOCUS XL includ:

1. Rezistență și Capacitate Extinsă: Rolele XL oferă o cantitate generoasă de hârtie, ideală pentru locațiile cu trafic intens. Nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la reînnoirea frecventă a stocului.

2. Textură Plăcută și Finisaj Profesionist: Cu o textură moale și un finisaj de înaltă calitate, Focus XL oferă o senzație de confort și profesionalism în fiecare utilizare.

3. Igienă Fără Compromisuri: Fiecare foaie de hârtie este proiectată pentru a asigura o curățenie de top și o igienă optimă. Nu faceți compromisuri când vine vorba de sănătate.

4. Economie și Eficiență: Datorită capacității sale extinse și absorbției excelente, veți utiliza mai puțin material, economisind resurse și bani.

Focus XL este alegerea evidentă pentru spațiile care pun accent pe putere, eficiență și calitate superioară. Indiferent de locație, această hârtie igienică vă oferă soluția pentru nevoile dvs. de igienă. Optați pentru Focus XL și transformați igiena într-o experiență fără efort.

Specificații tehnice.

Țara de producere
Turcia
Material
Celuloză 100%
Culoare
Albă
Înălțimea ruloului
10 cm
Numărul de straturi
2 straturi
Perforare
Da
Nr. de unități în cutie
12

Recenzii pentru produsul... Hârtie igienică FOCUS Xl 250 m

Comentează.

Produse similare.

Hârtie igienică FOCUS Xl 250 m