Prev Next

Aspirator Nilfisk AERO 21-01 PC

3900 Lei

AERO 21 / AERO 21 INOX este cel mai mic model din seria AERO

AERO 21 / AERO 21 INOX este cel mai mic model din seria AERO

Detalii produs.

AERO 21 / AERO 21 INOX este cel mai mic model din seria AERO, cu design compact şi cu un sistem de curăţare a filtrelor Push&Clean şi depozitare convenabilă a accesoriilor.

Aparatul de 20 de litri are randament bun la aspirare şi prezintă şi varianta opţională cu container din INOX, cu cărucior solid şi mâner de ridicare. Mufa de alimentare, cu Pornire/oprire automată se regăseşte la modelele (-21) şi activează aparatul prin conectarea instrumentului de forare, sablare sau tăiere.

AERO 21 este de mare ajutor la păstrarea aerului şi a împrejurimilor curate şi reducerea nivelului general de zgomot. Compacte, uşoare şi robuste, aspiratoarele AERO pentru medii umede şi uscate pot fi transportate uşor în orice locaţie, de exemplu cu maşina. După terminarea unei sarcini de curăţenie, containerul poate fi golit foarte simplu – fie prin aruncarea sacului standard cu filtru textil sau prin bascularea containerului cu ajutorul mânerului de ridicare care se regăseşte la unele dintre modele.

Sistemul Push&Clean pentru curăţarea filtrelor împiedică scăderea performanţelor şi contribuie la sporirea productivităţii în timpul curăţeniei. Sunt uşor de depozitat deoarece există mai multe poziţii disponibile pentru furtunul de aspirare, duze şi cablul de alimentare, iar elementele de fixare în 2 puncte pentru fixarea tubului face ca utilizarea să fie uşoară şi flexibilă. AERO 21 este compact şi uşor de folosit – alegerea ideală pentru sarcini de curăţenie mai mici în ateliere sau la locaţiile clienţilor.

Este un aspirator uşor, pentru lucrătorii din industrie, din industria auto şi de construcţii, cu curăţare semiautomată a filtrelor, design ergonomic şi depozitare convenabilă. Filtru textil PET lavabil, cu eficienţă la filtrare de minim 99,9%. Sistem de accesorii MultiFit pentru flexibilitate deosebită. Depozitare convenabilă a accesoriilor şi a cablului. Funcţie de suflare a gazelor de eşapament. Roţi stabile şi design ergonomic pentru utilizare în siguranţă.

Specificații tehnice.

Producător
Nilfisk
Model
AERO 21-01 PC
Dimensiunile de gabarit
375 x 385 x 505 mm
Greutatea
7.5 kg
Tip de curățenie
Uscat/Umed
Nivelul de putere sonoră
64 dB (A)
Debitul aerului
3600 (l / min.)
Puterea PIEC
1000 W
Capacitatea containerului
20 l

Recenzii pentru produsul... Aspirator Nilfisk AERO 21-01 PC

Comentează.

Produse similare.

Aspirator Nilfisk AERO 21-01 PC