Spălarea vaselor cu mașini de spălat vase de clasă europeană în bucătăria localului dumneavoastră
Soluții Curățare

Spălarea vaselor cu mașini de spălat vase de clasă europeană în bucătăria localului dumneavoastră

Comandați vizita specialistului nostru, care vă va prezenta tehnologia noastră unică. Vă vom spăla 1000 de farfurii gratis, ca să vedeți cum funcționează.

Avantajele tehnologiei noastre sunt:

  • Control la distanță prin GPRS — vom detecta și vom remedia orice defecțiuni apărute cu ajutorul monitorizării prin Internet
  • Dispozitiv de dozare setat corect — vom instala dozatorul și îl vom conecta la modulul care va asigura o dozare constantă
  • Detergent selectat minuțios — vom determina duritatea apei cu ajutorul unui test expres și vom alege detergentul potrivit pentru dumneavoastră.

Rezultatul — vase curate fără prespălare!

Calitatea spălării vaselor depinde în mod direct de calificarea personalului. Din acest motiv, vom instrui angajații dumneavoastră să-și îndeplinească sarcinile la cel mai înalt nivel. Îi vom învăța să folosească corect mașinile de spălat vase și să evite spargerea veselei.

Pentru noi, siguranța oamenilor este un aspect fundamental în afaceri

Acordăm o atenție specială acestui lucru. De igiena la bucătărie depinde sănătatea clienților dumneavoastră, de aceea toate eforturile noastre sunt direcționate spre menținerea igienei ideale la bucătăria dumneavoastră.

Doar noi avem tehnologia care permite măsurarea gradului de igienă!

Dozare constantă la 100% și servicii de calitate.

Am selectat cele mai moderne dispozitive de dozare, care pot fi monitorizate prin internet. Astfel, vom putea detecta de la distanță defecțiunile și orice alte probleme apărute, înainte ca acestea să întrerupă lucrul și le vom înlătura fără consecințe negative.

În mașinile standard de spălat vase, de regulă, dozatoarele fie funcționează instabil, fie lipsesc cu desăvârșire. Noi vom instala gratuit un dozator de calitate înaltă, deoarece doar așa vă putem garanta rezultatul necesar. 

Ați întâlnit vreodată astfel de situații în afacerea dumneavoastră?

Ați avut suspiciuni că a scăzut calitatea spălării?

  • Cauze posibile: la fiecare dispozitiv de dozare, pe parcursul exploatării, începe să se uzeze țeava care livrează detergentul (se îngustează canalul interior al acesteia), iar în rezultat cantitatea detergentului lichid care se livrează la spălare este tot mai mică. Deoarece acest fenomen este bine cunoscut, la setarea inițială se stabilește un volum de detergent excesiv, pentru ca apoi acesta să devină optim pentru o anumită perioadă de timp. 
  • Consecințe: inițial sunteți nevoiți să plătiți în exces pentru procesele cotidiene, iar în scurt timp rămâneți cu o cantitate insuficientă de detergent pentru o spălare adecvată
  • Soluția noastră: datorită tehnologiei noastre inovatoare, vă garantăm o stabilitate de 100% a dozării

Suspectați că mașina funcționează în gol?

  • Cauze posibile: atunci când în rezervor nu mai este detergent sau soluție de clătire, pompa continuă să funcționeze și pompează aer în sistem, iar în acest caz mașina funcționează fără detergent și/sau soluție de clătire.
  • Consecințe: vasele sunt spălate doar cu apă, iar în rezultat procesul de spălare trebuie pornit din nou, ceea ce conduce la pierdere de timp și resurse, dar și sporește riscul de a obține un feedback negativ din partea consumatorului final.
  • Soluția noastră: tehnologia inovatoare nu va permite inițierea procesului în absența detergentului sau a soluției de clătire fără notificare prealabilă printr-un semnal sonor și/sau printr-un mesaj pe e-mail.

Bănuiți că în această lună a fost folosită o cantitate sporită de soluție de spălare sau clătire și nu știți care este cauza consumului excesiv de aceste produse?

  • Soluția noastră: tehnologia unică pe care o oferim include și opțiunea de vizualizare a statisticii consumului de produse, iar informația respectivă poate fi accesată de pe orice dispozitiv pe care este instalată aplicația respectivă.

Nu aveți produse de spălare și clătire deoarece angajații dumneavoastră au uitat să le comande și au utilizat stocul disponibil înainte de termen?

  • Soluția noastră: tehnologia unică pe care o oferim asigură evitarea acestei situații, deoarece sistemul trimite în mod automat notificări pe măsura apropierii de nivelul critic de soluție în rezervor.

Compania Akson implementează un sistem de gestiune a factorilor periculoși care afectează siguranța produselor 

  • Utilizarea unui cod de culori pentru evitarea contaminării încrucișate
  • Selectarea și varierea detergenților profesionali
  • Elaborarea hărților tehnologice de curățenie
  • Instruirea personalului

Sunați la numărul de telefon +373 (0) 22 89 69 68 și comandați vizita specialistului nostru, care vă va prezenta tehnologia pe care o oferim. Vă vom spăla 1000 de farfurii gratis, ca să vedeți cum funcționează.