Parteneri.

ECOCHEM este rezultatul unei munci profunde desfășurate de ingineri chimici, tehnicieni și specialiști în domeniu de detergenti, cu scopul de a dezvolta detergenți și sisteme de curățare eficiente din punct de vedere tehnologic și ecologic sensibile (ecologice), certificate cu Quality System Certificate, în conformitate cu legile și normele europene în vigoare.

Contacte:

Viale del Lavoro, 10,

24058 Romano di Lombardia (BG)

ITALY

JOFEL este o companie multinațională dedicată producției, vânzarii și distributiei de sisteme si echipamente pentru igiena profesionala si curatenie. Am fost prezenți pe piața internațională de peste 30 de ani, fiind stabiliti în mai mult de 80 de tari, pe toate cele cinci continente.

Contacte:

Ctra. Madrid, km.3

C/ La Rioja, 3

03006 Alicante

+34 96 510 45 33

+34 96 510 45 88

La Kimberly-Clark Professional, scopul noastru este de a proteja acei oameni care contribuie prin munca lor la progresul umanitatii. Oamenii care lucrează pentru a pune mâncare pe masă. Oamenii care lucrează pentru a aborda provocările și oportunitățile unui nou mileniu.

Pentru că noi știm că pentru fiecare industrie, pentru orice afacere, oamenii sunt singurul activ, cel mai important. Ei fac ca locurile noastre de muncă sa functioneze și noi facem locurile lor de muncă excepționale.

Contacte:

Kimberly-Clark Professional*

1400 Holcomb Bridge Road Roswell,

GA 30076

USA

1-800-241-3146

Nilfisk a fost fondat pe o viziune de producerea și vânzarea de produse de cea mai înaltă calitate la nivel mondial. Pentru mai mult de o sută de ani, Nilfisk a răspuns la nevoile în schimbare ale piețelor și a clienților cu produse și soluții inovatoare. De-a lungul anilor, ne-am dobândit companii pentru a consolida amprentele noastre, iar astăzi suntem puternic, împreună. Ne-am unit pe promisiunea de a fi inovativi și angajamentul de a livra cele mai bune produse disponibile. Astăzi, viziunea fondatorului nostru a devenit realitate.

Contacte:

Nilfisk A/S

Kornmarksvej 1

DK-2605 Brøndby

+45 4323 8100

+45 4343 7700

Încă din 1988, TTS a fost partenerul potrivit pentru mii de profesioniști care operează în sectorul serviciilor de curățenie profesională. Acest lucru s-a intimplat pentru că si-au propus întotdeauna calitatea și inovația prin gama de produse și servicii concepute pentru toate nevoile pieței: de la hoteluri la restaurante, de la birouri la școli, aeroporturi, astazi TTS este o companie cu clienți în mai mult de 75 de țări și mai mult de 3000 de produse.

Contacte:

V.le Dell’Artigianato 12-14,

35010

Santa Giustina in Colle,

Italy

Vileda Professional oferă soluții de curățare și sisteme inovatoare pentru utilizatorii profesioniști. Cu peste 30 de ani în afaceri știm ce au nevoie utilizatorii profesioniști din diferite medii, iar noi oferim soluții care vă ajută să curățați mai rapid, mai eficient și in acelasi timp contribuie la reducerea costurilor totale.

Contacte:

Vileda House

2 Chichester Street

Rochdale

OL16 2AX

Werner & Mertz Professional este partenerul dvs. pentru a securiza afacerea durabilă. Prin combinarea celei mai înalte performanțe de curățare și de design de produs ecologic eficient, produsele noastre sunt gândite și dezvoltate pentru a maximiza beneficiile clienților noștri.

Condiții de viață durabile sunt fundamentul tradiției companiei noastre, prin urmare noi lucrăm pentru a îmbunătăți imaginea și de a satisface clientii.

Contacte:

Tana-Chemie GmbH

Rheinallee 96

55120 Mainz

Germany

+ 49 6131 964 03