3 tipuri de dispensere pentru prosoapele din hârtie
Dispensere si Dozatoare

3 tipuri de dispensere pentru prosoapele din hârtie

Dispenserile de hârtie sunt concepute pentru o excelentă raționalizare a prosoapelor de hârtie și pentru o reîncărcare facilă. Aproape toate au un design elegant și sunt ideale pentru dotarea grupurilor sanitare din spațiile publice, zonele cu trafic mediu și intens, chiar și pentru toaletele proprii.

Totuși aceste obiecte sanitare, extrem de importante în diverse spații, au câteva caracteristici care le diferențiază și este foarte important ca înainte de a te decide să înțelegi mai bine avantajele și de ce nu, dezavantajele unor modele.

Experții Akson sfătuie cumpărătorii să viziteze showroom-ul, unde le pot vedea cu ochii lor, le pot atinge, pot pune întrebări și astfel se pot decide mai bine. Adresa pe care ne găsiți este: str. Meșterul Manole 9.

În articolul de astăzi vom încerca să facem puțină “lumină” referitor la această temă.

Dacă ați ales un model, sau aveți careva întrebări nu ezitați să ni le puneți si pe Facebook: https://www.facebook.com/aksonhygiene/

1. Dispensere AUTOCUT

dispenser autocut

Aceste dispensere dispun de un cuțit care taie hârtia de fiecare dată când clientul trage (cu ambele mâini) un prosop. Astfel, la fiecare tragere, rola se învârte și ajunge la cuțitul care taie hârtia și clientul primește prosopul dorit.

Folosit în camerele de baie, aceste dispensere pot fi de câteva tipuri:

  • simple (care trebuie trase cu 2 mâini)
  • cu levier (se apasă levierul și hârtia iese gata tăiată)
  • cu senzor

Componența dispenserului: 1 rolă

Materialul din care sunt realizate:

  • ABS (plastic),
  • CROM,
  • METAL

2. Dispensere cu derulare centrală

disepnser derulare centrala

Dacă alegi aceste dispensere atunci te anunțăm că aici rola de hârtie are perforații, iar dispenserul are un mecanism care strânge rola. În momentul când clientul trage, rola se învârte fiind strânsă de mecanism și se face o presiune asupra ei astfel încât atunci când se ajunge la perforație ea se rupe, sub forma unui prosop.

Dispenserele se folosesc în camera de baie, bucătăriile profesioniste, saloane de frumusețe, cabinete medicale - oriunde unde specialistul are nevoie de prosop și preferă să folosească o singură mână pentru a-l obține.

Componența dispenserului: 1 rolă

Materialul din care sunt realizate:

  • ABS (plastic)
  • CROM
  • METAL

3. Dispensere pentru prosoapele ZZ,VV

Dispenser prosoape ZZ,VV

Acest dispenser este practic un container în care sunt depozitate 200 de șervețele unul peste altul. Modul de folosire este foarte simplu, clientul trage (cu o mână) un prosop.

Sistemul VV sau ZZ reprezintă forma în care servețele sunt strânse în pachet. De regulă, aceste dispensere sunt ideale de folosit în camerele de baie, bucătăriile profesioniste, saloanele de frumusețe sau cabinetele medicale. Cel mai mare plus fiind faptul că sunt foarte ușor de folosit.

Componența dispenserului: 1 packet cu 150, 200 foi

Materialul din care sunt realizate:

  • ABS (plastic)
  • CROM
  • METAL

Contactează experții noștri și alege dispenserile potrivite sectorului tău +373 (0) 22 89 69 68.