Alegi un dozator de săpun profesional? Ține cont de aceste aspecte
Dispensere si Dozatoare

Alegi un dozator de săpun profesional? Ține cont de aceste aspecte

În centrele comerciale, sedii de birouri, hoteluri și restaurante, și chiar în spațiile unde se desfășoară activități medicale și educaționale, alegerea unui dozator profesional pentru săpun lichid sau săpun spumă trebuie făcută după o analiză atentă a produselor.

Puteți desigur alege un dozator cu buton sau unul care are un senzor. La fel de importantă însă este și alegerea tipului de dozator: de săpun lichid sau spumă, sau în funcție de tipul de rezervor. La aceste întrebări am decis să vă răspundem în articolul de astăzi, pentru a te ajuta să faci alegerea cea mai optimală necesităților tale!

Dozator manual sau automat?

Dozatorul manual este cel prevăzut printr-un sistem prin apăsarea căruia o anumită cantitate de săpun va fi eliberată.

Cel automat însă are un senzor care eliberează săpunul printr-o simplă apropiere a palmei de senzor.

Tipul de săpun utilizat

Multe persoane optează pentru un dozator cu săpun lichid clasic, dar este bine să știi că a apărut ca variantă, dozatorul cu săpun spumă, preferat deja de mulți dintre cei care doresc în primul rând cele mai bune condiții de igienă și o economisire considerabilă.

  • Dozatorul de săpun lichid. Ai mai multe variante de săpun din care poți să alegi, de la cel clasic la cel antibacterian. Unul dintre cele mai apreciate de clienții noștri este dozatoarele Jofel, Spania. Care au un design modern si robust, potrivit pentru toate grupurile sanitare. 

dozatoar sapun Jofel

Dozatoarele de săpun cu spumă, Kimberly-Clark Professional

Tipul de rezervor:

  • reîncărcabil
  • cu cartuș de unică folosință

La prima vedere dozatoarele cu rezervor reîncărcabil par a fi mai avantajoase, dar trebuie să ții cont și de faptul că utilizarea cartușelor de unică folosință este o variantă mai practică, mai rapidă, igienică și, de ce nu, mai modernă. De asemenea, spre deosebire de rezervorul reîncărcabil, cartușul de unică folosință nu se va strica și nu va picura.

dozatoare de sapun cu rezervor reîncărcabil

Alte detalii necesare de știut despre dozatoarele de săpun lichid, spumă, dezinfectanți:

  • Indicată ar fi instalarea unui dozator de săpun din inox, un material mai gros și mult mai dificil de deteriorat. Unul dintre cele mai apreciate produse din această categorie este dozatorul de săpun lichid Kimberly-Clark Professional 8973 din inox satinat, cu capacitate de 1l și rezervor reîncărcabil.
  • Dozatoarele de săpun profesionale sunt dotate și cu o supapă antipicurare, un aspect esențial pentru a se evita risipa.

Dozatoarede săpun profesionale

Sperăm că sfaturile oferite de noi îți vor fi de folos. Și nu uita, pe site-ul hygiene.akson.md te așteaptă o gamă variată de produse și accesorii pentru curățenie și igienă de la cele mai cunoscute branduri de pe piața europeană.

Tot pe magazinul online Akson Hygiene poți achiziționa accesoriile necesare echipării unei băi: dispenserul de hârtie, dispenserul de săpun, hârtia, coșul de gunoi, uscătorul de mâini și multe altele.